top of page

KUNDER

Accenos har en rekke børsnoterte selskap, offentlig eide selskap og innovative mindre selskap som kunder. I hovedsak innen havnæringer (skipsbygging, havbruk og energi), men også i noen andre havnæringer. 

På områder innen prosjektutvikling med sterk konkurranse, som de største EU-prosjektene, har vi svært stor markedsandel. For norskledede prosjekter med mer enn 50 MNOK i støtte til norske partnere har vi nær 50% markedsandel, med en rekke vellykkede prosjeker de siste par årene. 

Vi har også betydelig erfaring med lisenssøknader og andre typer prosjektutvikling: IPN (Petromaks, EnergiX etc), Demo 2000, Katapult, Pilot-E, JPND, RFF, Eurostars etc). 

Hvis du er en aktuell kunde, så ta kontakt med oss gjennom link under for å få kundelister og informasjon om referanseprosjekter. Vi har også en samling linker til avisoppslag i nasjonal og internasjonal presse på prosjektene vi har vært med å støtte. Hvis du leser om et stor, innovativt prosjekt i avisen som har fått veldig mange millioner er det en god sjanse at vi har vært med å hjulpet bedriften.

02%20Bransjer%20Shipping%20Containerskip
Kunder

Eksempelprosjekt

Eksempler på noen type oppdrag vi har jobbet med (anonymisert)

Utsikt_nær_Stavanger.jpg
Kunder

Referanser

Ta kontakt med oss for informasjon om referanseprosjekter 

bottom of page