top of page

LEDIGE STILLINGER

Generelt

Vi har hatt sterk vekst i flere år, og ansetter nye medarbeidere. 

Innen prosjektutvikling vil vi kreve en kombinasjon av forskningsbakgrunn (helst PhD/erfaring fra forskningstitusjoner og næringslivserfaring). Innen studier og analyse vil vi lete etter spesiell erfaringsbakgrunn knyttet til større prosjekter vi jobber med, som spesifiseres i egne utlysninger. Vi har også 20%-stillinger ment for personer som til vanlig jobber ved universiteter/forskningsinstitutter for hjelp til både avansert analysearbeid og konseptbeskrivelser, da også tilknyttet områder hvor vi jevnlig har store prosjekter (skipsbygging, oppdrett og industriutvikling).

Vi tilbyr muligheten med å arbeide med mange av de meste innovative kompetansemiljøene (en veldig stor andel av større industri- og energiselskaper i Norge har vært med i prosjekter vi har utviklet de senere årene, alle større universiteter og FoU-institutter i Norge og mange av de mest kjente utenlandske universitetene/FoU-institusjonene), arbeide med nye teknologier (og kombinasjoner av nye teknologier, feks bruk av nye analyseverktøy innenfor energi) og ha lønnsbetingelser som kompenserer for at du jobber i et selskap som du må stave når noen spør. 

Hvis du ønsker en generell dialog om ansettelse, send en epost til stilling@accenos.com, og så legger vi også ut stillingsannonser under når vi har spesifikke behov.   

Utlysninger

 

bottom of page